del 2 al 8 d’agost de 2019

Arribada el 2 a la tarda fins al 8 a mig matí o després de dinar, segons es desitgi.

Direcció: Swamini Danda Ananda Jaya Ma  i Swamini Ajna Vamadeva

Lloc: Casa rural de Cal Ferrer (Pedraforca)

Entre totes les ofertes existents sobre com aprofitar les vacances, un Retir Ioga – Zen té com a objectiu, a més del descans, la salut i un gran contingut per al creixement personal.

Es desperta una gran vitalitat al cos, a la ment i al cor … ja que la vida corre, flueix, circula … i per afavorir que això sigui possible, hem triat un espai màgic, al peu de la muntanya del Pedraforca, on et sentiràs acollit per la pau de l’entorn, per la convivència respectuosa i tranquil·la i, sobretot, per un estil familiar, senzill i humà d’ensenyar.

Podràs gaudir d’uns dies sense rellotge, seguint els ritmes del dia i la nit, de l’acció i del descans … que equilibraran la teva persona.

El lloc: al peu del massís del Pedraforca, imponent, sempre vigilant, silenciós i protector, presidint les albes i les nits d’estiu. És realment impactant.

La casa: és un refugi. En cap cas es tenen les comoditats d’un hotel però ens facilita enormement aquesta connexió amb la natura, amb l’externa i, sobretot, amb la nostra naturalesa interior, lloc de pau i fortalesa que seran els millors amics de camí.

En una paraula, es donaran les condicions òptimes per a aquest «espai vital» que tant es necessita, on retrobar-se amb l’alegria, l’autèntica generositat, la pau … i tornar amb energies renovades.

PROGRAMA

Descobreix-ho si vols …

… despertar-te en plena natura i omplir els teus sentits d’olors, sons, sabors, sensacions que et faran sentir part d’aquest gran univers d’harmonia i pau …

… córrer, respirar, desplegar els pulmons a l’aire lliure, oxigenar-te …

… practicar asanas, pranayames, kriyas, karma ioga, zen Dinàmic, etc … que et connectaran amb el teu cos i les teves emocions de forma amable i tranquil·la …

… practicar la meditació t’ajudarà a descarregar i descansar la ment, per veure, amb serenitat i perspectiva, allò que et preocupa o que que vols canviar … podràs decidir des de la saviesa des de la teva intuïció, amb valentia i força, a sentir-te lliure, fins i tot de tu mateix …

… t’oferirem trobades de reflexió que, com fina pluja, faran germinar les llavors de la teva pròpia saviesa, «el mestre interior», aquest coneixement ancestral, avui com ahir present en les nostres cèl·lules, en la nostra humanitat, per crear nous camins.

«el retir Yoga-Zen va suposar, per a mi, l’inici d’un procés de canvi» – Carmen –

… una alimentació sana i equilibrada ajudarà a desintoxicar el teu organisme i a recuperar l’energia vital: un glop d’aigua fresca de la font, les fruites madurades en l’arbre, els cereals, el deliciós i reconfortant te … coses senzilles que esdevenen tota un cerimònia …

… prendre un bany a l’aigua fresca del riu i fer una bona migdiada a les hores de més calor, et ressuscitaran!

… tindràs temps per pensar, per passejar, per llegir, per sentir, per jugar, per riure i plorar, per decidir … el que realment vols, un renovat «projecte de vida».

S’adquireix una major valoració de la persona i de les pròpies capacitats, en estar lliure de tota pressió.

S’aprèn i comprèn com integrar les tècniques del yoga en la nostra vida quotidiana per viure millor.

Tot això fa que la nostra persona descobreixi el plaer d’unes vacances que perduraran durant tot l’any.

Podem afirmar que un Retir Ioga-Zen no és només un retir de yoga, sinó una escola de VIDA !

Apte per a tota persona que vulgui viure uns dies de recés, de meditació, de silenci … i d’alegria, despreocupació i sorpreses!

A Yoga Ashram pots trobar diferents recessos en el marc de les diferents estacions de l’any, cada un amb la peculiaritat que defineixen les tradicions i, molt especialment, els ritmes de la natura. INFORMA’T

Consulta preus i promocions per aquest retir.

Omple i envian’s el següent formulari i et respondrem al més aviat possible. Om shanti.