L’atracció per l’aspecte transcendent de l’ésser humà, la creativitat a través de la dansa i el meu amor per la natura, han estat unes constants a la meva trajectòria personal, a les quals afegir la necessitat de compartir-lo. La meva vida professional ha estat enfocada a unificar aquests interessos dissenyant, dirigint i organitzant cursos i esdeveniments que milloren la qualitat de vida de persones i col·lectius, mitjançant diferents tècniques de moviment conscient, equilibri personal i harmonia amb la natura i l’entorn.

Professora de dansa, experta en danses ètniques i Transdansa (dansa i consciència).

Facilitadora de dansa xamànica i de trànsit), meditació en moviment, dansateràpia i danses circulars d’harmonització.

Des de fa més de 20 anys coordino grups en camps de creixement personal i espiritual com ioga, meditació o temazcales. Coach personal, facilitadora de grups i resolució de conflictes.

Monitora de diverses AADD com pilates, cardio, zumba i altres… massatge terapèutic i guia esportiva.

Instructora i col·laboradora de l’Escola Crisgaia (Saragossa-Espanya). Capitana de Dansa Conchera Mexicana, una tradició ancestral que s’ha heretat ininterrompudament des de fa centenars d’anys. Instructora de la Dansa Citlalmina, Tibetana-Mexicana elaborada per col·laborar en l’harmonització planetària.

Co-fundadora d’Humanleadership World formant en auto lideratge, a empreses i directius.