La terapia amb flors de Bach és un dels remeis naturals quan una persona es troba necessitada de suport anímic, quan se sent sola o molt cansada, quan té pensaments repetitius que la molestan, quan està desbordada o nerviosa, quan vol fer una depuració…

Son tantes les diferents emocions que pot expressar una persona i és tan ampli el ventall de sanació que procuren les essències florals que val la pena conèixer-ho i provar-ho.

En què consisteix aquesta teràpia?

Doncs en prendre unes gotetes diluïdes en aigua de 5 flors d’entre les 38 que va tipificar el Dr. Bach i que el terapeuta esculleix d’acord al que li expresa la persona.

Quantes vegades s’han de prendre, quan temps?

Mínim 4 gotes 4 vegades al día i màxim les que el teu cos et demani.

No és un medicament, és una teràpia vibracional i com a tal, es comunicarà amb tu sempre que ho necessitis, diem que, sense pensar-ho, sentiràs la necessitat de prendre-les.

Alguns efectes són immediats com a remei de rescat. Però el més personalitzat requereix un temps per adaptar la teràpia als propis canvis que la teràpia fa. La persona decidirà quan ja no les necessita.

Repetim que no és un medicament, no porta res químic. Es com la rosada recollida a l’alba de les flors del camp. Aquella aigua ens arriba impregnada de la «personalitat» d’aquella flor.

Us podem recomanar un preparat en una ampolleta de 30 ml que pot durar aproximadament 20 dies.

Demaneu visita a Sw. Danda al telèfon 617 82 98 83 o deixeu-li un missatge.

Om shanti