El cap de setmana del 10 al 12 de juny va tenir lloc el retir de Fi de Curs  de la Formació de Professors de Yoga, a l’indret on s’ubicava la nostra casa mare, ara tancat.

Per suposat, tornar a l’indret on swamini Danda va viure tants anys i on va aprendre de Swami Gushananda, va suposar un gran impacte i admiració per a totes.

Van ser uns dies de vivència yogui, des de l’alba fins la nit, amb una lluna tan clara que ens enlluernava i encara feia més fantàstic el silenci i el misteri de la natura que allà es respira, a l’esguard de la muntanya sagrada de Sant Sadurní, vora els 1000 m d’altitud.

Va haver-hi temps per la pràctica del Hatha Yoga a l’aire lliure, estones de trobades amb Swamini Danda (satsanga), estudi, convivència, meditació i un dia d’ermitage i soletat al bosc.

Vam fer entrega dels certificats de professores de Yoga, diplomes que certifiquen els coneixements assolits i la correcta disposició per l’ensenyament de la ciència del Yoga.

Al Bhakti (Yoga de l’amor) de final de curs, enguany fent homenatge al nostre mestre Swami Gushananda, el fundador de la nostra escola de Kriya Yoga i de l’Ashram Camp, es van viure  moments molt emotius d’autenticitat, sinceritat i agraïment de totes les participants.

Vols saber què es fa en una Formació de Yoga i si t’hi pots apuntar? 

VIsita la pàgina: https://yoga-ashram.es/inicio/actividades/formacion/formacion-extensiva-2020/