El més important per passar unes bones vacances en família es:

La teva familia, aquesta que tant estimes i amb la que potser no tens el temps que voldries dedicar durant l’any.

A la que per sobre de tot, vols oferir el millor.

Sovint les vacaces però, suposen trencar la rutina, pasar de gairebé no veure’s a estar tots junts les 24 hores del dia.

Aleshores allò que se suposava que havia de ser el merescut descans per a tu i per els teus, es converteix en l’estrés d’adaptació al nou ritme.

Les vacances de yoga en familia están pensades per a cultivar un espai de qualitat, que us unieixi, que us divertiu junts, un espai on pogueu recuperar-vos física, mental i emocionalment de tota la tensió que s’ha anat acumulant durant l’any, i que pogueu emportar-vos, l’alegría i els coneixements del yoga, la natura, les noves amistats i qui sap cuantes coses més a casa.

Uns dies de relax i mimos, amb menjar delicios, per gaudir de totes les sensacions.

Descobrir els tresors de la terra, del cel, la pau de la ment quan ens sentim bé, en sintonía amb els ritmes de la natura.

Molt recomanables sobretot per aquelles famílies que viviu a la ciutat, el fet de passar uns dies a l’exhuberant bellesa de la natura, hauría de ser imprescindible.

Per tots els pares, que d’alguna manera coneixeu una miqueta la yoga, descobrireu una manera de practicar yoga juntament amb els vostres fills, divertida i a la vegada plena de contingut.

I donareu als vostres fills, eines molt positives, per al seu benestar interior, que els servirán tota la vida.

Totes les activitats proposades son fruit de molta experiencia i un ingredient especial, el nostre cor, perquè sentim passió per la nostra tasca.

Sabem que és un privilegi passar-ho bé amb els que més estimes, per ells és molt important que els hi dediquis un temps de qualitat, que agraïràn i recordaràn per sempre.

Seguirem els ritmes de la natura.

Els pares que vulguin, poden fer yoga a la sortida de sol, a l’escenari més espectacular que ens ofereix la natura.

Cada dia farem excursions per anar descobrint els tresors que ens amaga el bosc, i ens banyarem a plena natura, imprescindible a l’estiu,  per omplir-nos d’energía i vitalitat.

La creativitat de la familia es posarà en joc amb les manualitats, jocs de pistes i altres reptes i sorpreses que hem preparat.

Compartirem la cura i la neteja de l’espai on ens allotjem, això se li diu Karma Yoga, i ens ensenya a ser més conscients i respectuosos.

Els àpats es un dels moments preferits de les vacances, on degustem un menjà sà i nutritiu, però alhora deliciós. Abans de cada àpat es farà un petit silenci, que ens ajudarà a menjar amb més consciencia, mastegar millor, apreciar nous sabors, agraïr el que mengem…

Cada nit sortirem a veure els estels i a escoltar el silenci del bosc, cada nit hi haurà un conte especial.

El pitjor de tot d’aquestes vacances, és el moment en que s’acaben. Costa despedir-se de les famílies que han compartit amb tú aquests dies, i de la natura.

Per això us emportareu un recull de fotos de tot el que s’ha viscut aquests dies de recòrd. I si us ha agradat molt, no us preocupeu, que l’estiu que bé us estarem esperant amb moltes ganes.

Consulta les properes dates.