Ja ha començat el curs de tai-txi per als nostres estimats «avis» i «àvies», com els diem carinyosament, ja que són l’alegria de Yoga Ashram.

Quan vénen a classe amb Maite Fruitós, encara que és cert que es trenca el silenci de l’Ashram per tantes coses que han d’explicar i compartir, quan comencen els exercicis de Chi-Kung, les seves respiracions fan el silenci, quan entren en la «forma «del» Tai-Chi «, se sent un moviment a l’uníson, una coreografia que transpira molta pau i quan agafen els ventalls i els despleguen amb tan perfecta sincronització de moviments, ningú pot resistir-se al admirar i gaudir tan bella i serena harmonia que ens recorda, un cop més, la força de l’energia i de l’esperit.

Celebrem 15 anys de Tai-Chi per a la gent gran, un servei que hem intentat mantenir, fins en temps econòmicament difícils, pel nostre compromís amb la salut i la vida.

I tot i que Yoga Ashram ofereix de forma altruista aquestes sessions, és molt més el que ens aporten elles, persones que tant han donat en la seva vida i que tant segueixen donant!

Volem agrair la seva confiança, alegria i generositat i els desitgem que segueixin gaudint i cultivant la seva salut amb el Tai-Txi.

Llegir article sobre el Tai-Txi