Tots hem experimentat com determinades olors provoquen sensacions positives i fins ens porten a la relaxació.

Amb els olis essencials d’alta qualitat ens arriben, directament de la natura, aromes i essències que des l’antiguitat s’han utilitzat per alleugerir malestars físics i nerviosos, amb eficàcia demostrada.

En laboratoris molt especialitzats, s’extreuen les essències de plantes i flors per fer-nos arribar les seves propietats terapèutiques com a OLIS ESSENCIALS, en benefici de la nostra salut i la de la nostra familia.

Proposem una trobada per gaudir  i experimentar amb els olis essencials, que ens potden, fins i tot, apropar records positius viscuts en la nostra vida.

Dijous 24 de febrer a les 17:00

o

Dilluns 28 de febrer a les 10:30

Explicarem els olis que ens serveixen per meditar, per tenir una millor concentració,  per ajudar-nos a aconseguir els nostres objectius… i amb els olis de la Gamma plus, amb tota la garantia alimentària, podrem fer-nos les nostres vinagretes o potenciar el sabor dels  aliments per evitar l’excés de sal o salses.

De la Mà de la Marta Muñoz:  Dietista-Nutricionsita CAT000299 i Reflexòloga, especialista en Olis Essencials, Gemoteràpia i Reiki angelical acompanyada per la Danda, responsable del centre Yoga Ashram on, tan sols entrar en silenci i deixar les  sabates al sabater, et guia la teva ànima, els teus pensaments s’asserenen i s’uneixen a una respiració sanadora per entrar en aquesta entranyable experiència.

Si necessites protecció energètica, tens pors, et sents inestable o has de fer un llarg viatge… els OLIS ESSENCIALS seran el teu company. No t’ho perdis!

I si vols, també podràs comprar alguna essència per començar a fer la teva pròpia farmaciola.

Entrada lliure però cal omplir aquest formulari per reservar plaça, indicant si assistiràs dilluns 28 al mati o dijous 24 a la tarda. NAMASTÉ!

[contact-form-7 id=»11586″ title=»Taller olis essencials»]