Amb motiu de la celebració dels 20 anys de Yoga a Caldes el dia 22 de setembre de l’any passat, Yoga Ashram va organitzar un mini-congrés en el que van participar quasi 300 persones.

Les 4 sales van estar tot el dia, d’hora en hora, oferint diversos tallers: Massatge Tailandès (Eduard Albert Roura), Yoga dansa, Kundalini Yoga i Anusara yoga (Marha Echevarría), Reiki i Massatge terapèutic (Jivana Mukti), Pilates i Yoga per famílies (Jaume Roura – Bhagavan), Yoga per bebés (Anandhi), Tai-chi (Jordi Ernest), Hatha Yoga (Swamini Ajna Vamadevananda) i els tallers de respiració i relaxació a càrrec de Swamini Danda, Yoga Iyengar amb Xavi Marti … entre altres professors.

Aquí podeu veure l’àlbum de fotos.

En breu tindrem el programa de la jornada de portes obertes que se celebrarà dissabte 7 de setembre 2019, per tancar els actes de cel·lebració… fins als 50 o més;)

Consulta la web

Om Shanti