7 de setembre

Amb motiu de la celebració dels 20 anys de Yoga a Caldes el dia 22 de setembre de l’any passat, Yoga Ashram va organitzar un mini-congrés en el que van participar gairebé 300 persones. Podeu veure les fotos aquí.

Degut a la bona acollida que va tenir aquest esdeveniment, aquest any repetim i així tanquem les cel·lebracions del 20è aniversari.

Estem molt feliços d’obrir-vos les portes de casa nostra i presentar-vos el Festival Yoga Caldes:

Aquí teniu el programa d’activitats:

Les 4 sales del nostre centre estaran tot el dia, d’hora en hora, acollint diversos tallers, conferències i teràpies: diversos estils de Yoga, Taitxí, Respiració i Pranayama, Meditació Kriya Yoga, Zen dinàmic, Pilates, Yoga per nens i joves, Reiki, massatge Thai, Kinesiologia, Ikebana... Tot gratuït i obert a tothom i de la mà dels millors professionals.

I també tastets de teràpies!

A més a més, podreu fer tastets de teràpies durant tot el dia: Reiki, Kinesiologia, massatge Thai i massatge relaxant! Es tracta de tastets de 30 minuts de durada i amb hores concertades prèviament.

Us hi estarem esperant amb els braços oberts!

IMPORTANT!

Si desitgeu participar en una o diverses de les activitats o teràpies proposades, serà necessari que feu reserva, ja que disposem d’un nombre de places limitades. Trobareu el formulari d’inscripció a continuació.