7 de setembre

Amb motiu de la celebració dels 20 anys de Yoga a Caldes de Montbui, el dia 22 de setembre de l’any passat Yoga Ashram va organitzar un mini-congrés en el que van participar gairebé 300 persones. Podeu veure les fotos aquí.

Degut a la bona acollida que va tenir aquest esdeveniment, aquest any repetim i així tanquem les cel·lebracions del 20è aniversari.

Estem molt feliços d’obrir-vos les portes de casa nostra i presentar-vos el Festival Yoga Caldes:

Les 4 sales del nostre centre estaran tot el dia, d’hora en hora, acollint diversos tallers, conferències i teràpies: diversos estils de Yoga, Taitxí, Respiració i Pranayama, Meditació Kriya Yoga, Zen dinàmic, Pilates, Yoga per nens i joves, taller d’Ikebana... Tot gratuït i obert a tothom i de la mà dels millors professionals.

Aquí teniu el programa d’activitats:

I també tastets de teràpies!

A més a més, podreu fer tastets de teràpies durant tot el dia: Reiki, Kinesiologia, massatge Thai i massatge relaxant! Es tracta de tastets de 30 minuts de durada i amb hores concertades prèviament.

I per tancar la festa us hem preparat una petita «pooja» i concert de mantres i música hindú amb els estimats i reconeguts a tot el món, Ravi Ram i Shyam Sunder. Oferirem un «chai» tè de l’India i galetes. Cal reservar l’entrada. Aportació 10 €.

Us hi estarem esperant amb els braços oberts!

IMPORTANT!

Si desitgeu participar en una o diverses de les activitats o teràpies proposades, serà necessari que feu reserva, ja que disposem d’un nombre de places limitades. Trobareu el formulari d’inscripció a continuació.

[contact-form-7 id=»11722″ title=»Inscripción a Cursos y Talleres en Yoga Ashram»]